Rólunk

Az X-tra Média Kft. teljesen magyar tulajdonú, megbízható, leinformálható hátterű vállalkozásként közel 20 éve foglalkozik reklámtárgyak forgalmazásával, emblémázásával, grafikai és dekorációs elemek tervezésével és kivitelezésével, nyomdai termékek gyártásával.
Hosszú éveken keresztül csak forgalmaztuk és emblémáztuk a papírtáskákat, de hatalmas tapasztalatunkat kihasználva az idén szeretnénk szintet lépni, ezért belefogtunk a gyártásba is.

Természetesen ez egyrészt szemléletváltással, logisztikai és informatikai háttér kialakításával, másrészt komoly raktárkészlet létrehozásával jár együtt.
Nem lehet más célunk mint a 19 év alatt megkapott bizalmat tovább erősíteni, kínálatunkat szélesíteni, magunkat a piacon hangsúlyosabban megjeleníteni.

Kínálatunkban szerepel: szalagfüles, sodrott papírfüles, fehér és színes kraft zsinórfüles papírtáska, nyomatlanul, egyedi ofszet nyomással vagy utólagosan szitázva.
Amennyiben egyedi méretben szeretne hullámkarton dobozt gyártatni, dombornyomással logóztatni, akkor is forduljon hozzánk!

Igény szerint gyártunk egyedi, ofszet nyomott, fóliázott papírtáskát, amit többféle utómunkával tudunk még látványosabbá tenni (formalakk, dombornyomás, szatén szalagfül, stb.).
Megrendeléséhez szükség szerint saját grafikusaink egyedi grafikát terveznek, de ha kész grafikát kapunk akkor is díjmentesen látványtervet készítünk.

A www.x-trabag.hu az X-Tra Média Kft. részeként, kifejezetten papírtáskák gyártására emblémázására, az Önök megrendeléseinek, árajánlat kéréseinek minél gyorsabb és pontosabb teljesítésére készült!
Kérem használják, dolgoztassanak minket!

Nettó 25 000,-Ft értékhatártól Budapest területén ingyenesen házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket!

Ne feledje!

Hatalmas raktárkészletünkből a nyomat nélküli termékek azonnal vihetőek!